top of page

Market Research Group

Public·51 members
Theodore Smith
Theodore Smith

How Freds Bouwtekeningen Can Help You Save Time, Money, and Frustration on Your DIY ProjectsJa! Met de ruim 10.000 bouwtekeningen heb je een onuitputtelijke bron van inspiratie tot je beschikking. Bovendien bespaar je met het klussen veel tijd omdat je niet op zoek hoeft te gaan naar een geschikte tekening. Ook krijg je een lijst met materiaal. Scheelt een hoop uitzoekwerk!
Freds BouwtekeningenIn deze review geven we antwoord op vragen als: Wat kun je verwachten na de aanschaf? Hoe ziet een bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket er uit? Of misschien wel een vraag als: Is het oplichting?


En daar ontstond het Freds bouwtekeningen pakket. Een bouwtekeningen pakket met duizenden bouwtekeningen met duidelijke instructies en materiaallijsten. Dit zodat iedere doe-het-zelver er mee aan de slag moet kunnen.


Al deze bouwtekeningen zijn gebundeld en gesorteerd in categorieën, zodat je snel aan de slag kunt en tevens ook nog inspiratie op kunt doen uit andere categorieën (waar je waarschijnlijk anders nooit op zou komen).


Wanneer je één van Freds bouwtekeningen hebt gebruikt en iets gemaakt hebt, kun je hier van een foto naar Freds sturen en dan zal hij deze foto hieraan toevoegen. Zie het als een soort van wall of fame!


Hieronder zie je dat ik op zoek ben naar een bouwtekeningen van een loungebank. Zodra ik dat in de zoekbalk intyp krijg ik meteen een aantal suggesties van bouwtekeningen die er allemaal beschikbaar zijn.


Als je bovenstaande review hebt gelezen mag het duidelijk zijn dat Freds Bouwtekeningen geen oplichting is, maar juist een zeer compleet bouwtekeningen pakket waarmee je de komende jaren of tientallen jaren vooruit kunt.


Maar mocht je toch nog enigszins sceptisch zijn over het bouwtekeningen pakket, weet dan goed dat je altijd aanspraak kunt maken op de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Maar uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat dit nergens voor nodig zal zijn ?


Hier moeten we je helaas teleurstellen, want Freds Bouwtekeningen is niet gratis te downloaden. In het bouwtekeningen pakket is veel tijd en moeite gestoken en een vergoeding is hier dan ook zeker op zijn plaats.


Wil jij net als duizenden andere doe-het-zelvers ook zulke meubelen (en meer) kunnen maken? Dan kunnen we maar één ding zeggen: Schaf Freds bouwtekeningen pakket aan en je zult er geen spijt van krijgen.


P.S. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben na deze review of twijfel je nog over de aanschaf van het bouwtekeningen pakket? Stel ze dan gerust door hier onderaan een bericht achter te laten. We zullen je vragen dan zo snel mogelijk proberen te antwoorden!


Ja, er staan ook veel bouwtekeningen in voor kleine projecten.Denk hierbij aan speelgoed, poppenhuizen, vogelhuisjes, krantenbakken, emmers, boekenplanken, maar bijvoorbeeld ook dingen voor kerst als een houten kerstboom.


Alle projecten/bouwtekeningen zijn in meerdere stappen opgedeeld zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast zijn ook de materialenlijsten/zaaglijsten erg handig.Zelf heb ik bijvoorbeeld wel eens alles op maat laten zagen (aan de hand van de zaaglijst) waarna ik het alleen nog maar in elkaar hoefde te zetten.


Mijn ervaringen (en velen kunnen hier over meepraten) met het Freds bouwtekeningenpakket zijn gewoon goed. Je krijgt waar voor je geld en mocht het uiteindelijk niks voor je zijn, krijg je gewoon je geld terug. Wordt ook totaal niet moeilijk over gedaan.


Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na betaling zou je namelijk direct toegang moeten krijgen maar wellicht is er wat fout gegaan met het aanmaken van je account. Stuur gewoon even een mailtje naar info@fredsbouwtekeningen.nl en Fred lost het voor je op ?


Zoals je wellicht wel weet voegt Fred ondertussen bijna elke dag nieuwe bouwtekeningen toe in het Leden-gedeelte. Vandaag zijn dat dus bouwtekeningen van een behangtafel. Een voorproefje er van vind je linksboven op de pagina.


Wanneer je als fervent klusser wel eens wat hebt rond gespeurd op internet, ben je de naam Freds Bouwtekeningen vast wel al eens tegengekomen. Dit online bouwtekeningen pakket is immers behoorlijk populair en veel klussers maken er dan ook inmiddels gretig gebruik van.


In deze Freds bouwtekeningen review geven we je antwoord op al deze vragen. We bekijken wat het pakket inhoudt, in welke gevallen je er überhaupt wat aan hebt, wat het kost en we delen uiteraard ook onze eigen mening. Mocht je geïnteresseerd zijn, lees dan vlug verder.


De bouwtekeningen zijn, zoals hierboven al aangegeven, gebundeld en gesorteerd per categorie zodat je eenvoudig de juiste tekening bij de juiste klus kunt vinden. Hieronder een greep uit de categorieën die je zoal mag verwachten.


Voordat wij zijn overgegaan tot aanschaf, hebben wij eerst gekeken of wij nagtieve informatie konden vinden over Freds bouwtekeningen op Radar of kassa. Omdat ook wij zeker wouden weten of het überhaupt de moeite waard is om het bouwtekeningen pakket te kopen.


De bouwtekeningen vind je door te klikken op het desbetreffende tabblad, bovenaan in het ledengedeelte. De tekeningen zijn verdeeld per meubelsoort waardoor je snel en eenvoudig de juiste tekening kunt vinden.


Overigens hoef je je ook geen zorgen te maken dat het meubel van jouw wens er niet bij staat, want het aanbod aan bouwtekeningen is enorm. Sterker nog, als we Fred mogen geloven bestaat het pakket uit meer dan 10.000 bouwtekeningen.


Als tweede bonus krijg je, naast de 10.000+ bouwtekeningen die je in het ledengedeelte kunt vinden, ook nog een eveneens Nederlandstalige (digitale) gids met bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen.


Hoewel dit nog steeds niet extreem goedkoop is, is deze prijs wel reëel. Je krijgt veel waar voor je geld en zeker wanneer je je bedenkt dat je bij veel websites per tekening moet betalen, kan dit bouwtekeningen pakket zeker bij veelvuldig gebruik een stuk voordeliger uitpakken dan telkens een losse tekening aan te schaffen.


Liever eerst kennismaken met hoe de tekeningen nu precies in elkaar zitten? Dat kan ook. Via onderstaande link kun je 3 Freds bouwtekeningen gratis downloaden. Deze kun je gebruiken om een steigerhouten loungebank te maken.


Van alle categorieën zijn er genoeg bouwtekeningen te downloaden. Zo heb je bijvoorbeeld honderd verschillende bouwtekeningen van tuinhuisjes, en zo is er dus genoeg variatie en kun je goed inspiratie op doen.


Allereerst is het goed om te weten welke naam er zit achter al deze bouwtekeningen. Je komt dan uit bij Fred Schouten. Dit is echter geen echt persoon, Fred is een pseudoniem van het bedrijf TAPO. Dit is niet iets om je zorgen over te maken, vind ik persoonlijk. Er zijn namelijk erg veel mensen en bedrijven die tegenwoordig een pseudoniem gebruiken bij hun producten. Zolang het bedrijf zelf goede reviews heeft en duidelijke bedrijfsinformatie beschikbaar heeft staan, is er meestal niks aan de hand.


TAPO is een BV en op de website van Freds Bouwtekeningen kan je hier de locatie van vinden en ook het KvK nummer van dit bedrijf. Ik vind dat altijd erg fijn om te zien, want dat laat zien dat een bedrijf transparant is naar de klant toe. Dat geeft vertrouwen. En hoewel Timmerman Fred geen echt persoon is, kan je aan de kwaliteit van de website en de bouwtekeningen zien dat het wel door iemand met verstand van bouwen is gemaakt.


Bonus 5: Levenslange updates. Omdat de bouwtekeningen een online bestand zijn, krijg je met je aankoop standaard ook toegang tot levenslange updates. Dit is ideaal want hierdoor weet je dat je continu de beste informatie hebt die er op dat moment beschikbaar is.


Ik moet zeggen dat ik de website op het eerste gezicht wat opdringerig vond overkomen. Je krijgt kleine pop-ups te zien met welke klanten allemaal iets hebben aangeschaft en je wordt haast overweldigd met informatie. Toch is alle informatie heel duidelijk en moet je vooral de tijd nemen om alles goed door te lezen. Ik was zelf ook wel geïnteresseerd in wat bouwtekeningen om in mijn vrije tijd eens wat te klussen en ik weet zeker dat ik hier goed mee aan de slag kan.


Welkom op bouwtekeningendownloaden.nl. Deze website is bedoelt om iedereen een steuntje in de rug te geven die graag zelf aan de slag wilt gaan met het maken van eigen steigerhouten meubels. Op deze website vind je bouwtekeningen en klustips voor elke doe-het-zelver.


Waarschijnlijk zit jij nu in hetzelfde schuitje als waarin ik 1 jaar geleden zat. Je twijfelt of de bouwtekeningen van Fred iets voor jou zijn. Omdat je misschien geen geboren klusser bent. Of omdat je jezelf afvraagt hoe betrouwbaar Freds bouwtekeningen pakket is.


Later is hij aan de slag gegaan als timmerman. Vrij snel merkte Fred dat er weinig goede bouwtekeningen te verkrijgen waren. En dat heeft Fred doen besluiten om zelf bouwtekeningen te bedenken en ontwerpen.


Voordat je zomaar je zuurverdiende geld uitgeeft wil je eerst weten of de verkopende partij te vertrouwen is. Het is heel verstandig om eerst een aantal klantervaringen te lezen, zoals deze Freds bouwtekeningen review.


Deze ervaringen geven je een goed beeld van de verkoper. Voordat ik het bouwtekeningen pakket kocht wist ik al wie Fred was. Ik had namelijk al zijn Kippengids gekocht. Dankzij die gids heb ik een prachtig kippenhok gebouwd.


Goed, je weet nu globaal wat Freds Bouwtekeningen pakket is. Wellicht heeft dit je nieuwsgierig gemaakt naar de hele inhoud van het pakket. Want wat krijg je nu precies wanneer je het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten koopt?


Natuurlijk vind je in dat gedeelte ook de 10.000+ bouwtekeningen waar het om draait. Ben je bang dat je uit deze grote berg met tekeningen geen geschikte bouwtekening kunt vinden?Daar hoef je niet bang voor te zijn. Alle 10.000 tekeningen zijn in verschillende categorieën en subcategorieën ondergebracht.


Bij aanschaf van het Bouwtekeningen pakket van Fred krijg je 3 GRATIS bonussen. Deze bonussen zijn leuk om erbij te krijgen. Maar de belangrijkste reden voor de aanschaf van het pakket zijn de bouwtekeningen, niet deze bonussen.


Toen ik de prijzen zag van steigerhouten loungebanken schrok ik nogal. Die torenhoge prijzen was ik niet van plan om te betalen. Ik ben toen opzoek gegaan naar bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Patrick Louissaint
 • Siddhi Sharma
  Siddhi Sharma
 • Wallace Angelo
  Wallace Angelo
 • Betsy Shores
  Betsy Shores
 • Ernest Garcia
  Ernest Garcia
bottom of page