top of page

Market Research Group

Public·59 members
Theodore Smith
Theodore Smith

Promenite Zivot Za 7 Dana Pdf 28 !!BETTER!!Pratite redosled vežbi, ne preskačite, ne idite sa prve na 15-tu, pa na 5-tu ili 25-tu, s razlogom su tako postavljene kako jesu. Ako preskočite jedan dan sa vežbom, vratite se 3 dana unazad pa krenite odatle. Neke vežbe su namenjene da se rade ujutru neke uveče, zato najbolje uveče pročitajte vežbu za sutra.
promenite zivot za 7 dana pdf 28Kad završite stavite fotografije tih osoba na neko vidno mesto i u toku dana zahvalite se tim osobama, ili ako izlazite napolje, stavite u torbu ili novčanik i u toku dana izvadite sliku 3 puta i zahvalite se tim osobama. Samo recite naglas ili u sebi Hvala ti,_________. (ime ) za svaku osobu posebno


Danas se usresredite na jedan problem ili situaciju u svom životu koju biste najviše voleli rešiti i potražite 10 stvari na kojima možete biti zahvalni u toj situacije. Moće da izgleda teško, ali neka Vas nadahnu Budine reči Ustanimo i budimo zahvalni, jer ako danas i nismo mnogo toga naučili, naučili smo


22 april, zahvalna sam na obilju novca u svom zivotu, na tome sto mogu da kupim sta god pozelim, uzivam u obilju novca, sa zahvalnoscu placam sve svoje racune i uvek mi ostaje dovoljno novca da nesto poklonim i sebi. Novac se konstantno uliva u moj zivot i ja ga sa zahvalnoscu primam.Hvala, hvala, hvala!


Depozit u iznosu od 30% od ukupne cene rezervacije je obavezan da bi se potvrdila rezervacija. Preostali iznos je potrebno uplatiti prvog dana po dolasku u smeštaj. U slučaju otkazivanja 21 ili više dana pre dolaska u smeštaj, uplaćeni novac će biti vraćen. U slučaju otkazivanja u bilo kom trenutku kasnije, uplaćeni novac neće biti vraćen. U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja, 50% preostalih dana će biti naplaćeno.


Potrebni su vam saveti kako biste odabrali idealnu destinaciju i smeštaj? Naš iskusni tim će vam pomoći da napravite pravi izbor koji se uklapa u vaše potrebe i budžet. Na raspolaganju smo vam svakoga dana! Pišite nam!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Patrick Louissaint
 • Snake Boon
  Snake Boon
 • khoa nguyen
  khoa nguyen
 • Kartik Rajput
  Kartik Rajput
 • Riva Motwani
  Riva Motwani
bottom of page